Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Καθαρά μέθοδοι & βήματα φίλτρων αέρα
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με

Καθαρά μέθοδοι & βήματα φίλτρων αέρα

2023-05-23

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Καθαρά μέθοδοι & βήματα φίλτρων αέρα

Το φίλτρο αέρα αναφέρεται στη συσκευή φίλτρων αέρα, που χρησιμοποιείται γενικά για το καθαρό εργαστήριο, το καθαρό εργαστήριο, το καθαρό λειτουργούν δωμάτιο, το εργαστήριο και το καθαρό δωμάτιο, ή που χρησιμοποιείται για την πρόληψη σκόνης του ηλεκτρονικού μηχανικού εξοπλισμού επικοινωνίας. Ευρέως χρησιμοποιημένος στο πετρέλαιο, τη χημική ουσία, τη μεταλλουργία, τη ηλεκτρική δύναμη, τα μηχανήματα, την ελαφριά βιομηχανία, την υφαντική, αυτοκινητική κατασκευή, την ηλεκτρονική, τα τρόφιμα, την ιατρική, βιοχημικός, τη εθνική ασφάλεια, τη επιστημονική έρευνα και άλλα βιομηχανίες και τμήματα που χρειάζονται τον καθαρισμό συμπιεσμένου αέρα.

 

Μέθοδοι καθαρισμού και βήματα των φίλτρων αέρα:
1. Όταν η επιφάνεια του φίλτρου δεν είναι πολύ βρώμικη, πάρτε το φίλτρο έξω και το χτύπημα το καθαρίζει με τον καθαρό συμπιεσμένο αέρα και στις δύο πλευρές. Το φυσήξτε και πλύντε έως ότου δεν βλέπουν τα μάτια τα μόρια σκόνης στο φως.
2. Όταν η επιφάνεια φίλτρων είναι βρώμικη, πρέπει να πλυθεί. Στο γενικό τομέα της αίθουσας νερού (δωμάτιο κλιματισμού) με μια δεξαμενή στο jin περίπου 100 του νερού, 1 jin των μπουκαλιών του απορρυπαντικού που αραιώθηκαν, το φίλτρο στη δεξαμενή σε όλα καταδύθηκε στο νερό. Ξεπλύντε αρκετές φορές, σε καμία ρύπανση, και τελικά το ξέβγαλμα με το καθαρό νερό έως ότου το νερό είναι σαφές, παίρνει έξω το πλέγμα ανοξείδωτου στην έλξη πέρα από το ξηρό νερό, και το διέδωσε έπειτα στο ράφι που ξεραίνει στη σκιά, δροσίζει στον ήλιο για να διπλασιάσει συχνά τη στροφή προκειμένου να επιταχυνθεί η ταχύτητα ξήρανσης.
3. Καθαρίστε την εξωτερική επιφάνεια του σώματος κιβωτίων κλιματισμού και των συμβεβλημένων σωληνώσεων και των οργάνων με το κουρέλι κάθε μέρα, έτσι ώστε ο εξοπλισμός είναι καθαρός και φωτεινός.
4 στον εξοπλισμό του πετρελαίου, κόλλα για να χρησιμοποιήσει το απορρυπαντικό εμβύθισης υφασμάτων που σκουπίζει μακριά, και που καθαρίζει έπειτα με το πόσιμο νερό, που δεν αφήνει κανένα ίχνος.
5. Μετά από κάθε αντικατάσταση του αρχικού και μέσου φίλτρου επίδρασης, η εσωτερική επιτροπή τοίχων, ανεμιστήρας, θερμάστρα, δοχείο ψύξης, το πιάτο ροής της μονάδας κλιματισμού πρέπει να καθαριστεί λεπτομερώς, σκόνη, οι λεκέδες ρύπου και πετρελαίου πρέπει να καθαριστούν, και καμία νεκρή γωνία δεν πρέπει να αφεθεί, και έπειτα το αρχικό και μέσο φίλτρο επίδρασης πρέπει να εγκατασταθεί.
6. Το εσωτερικό σύστημα πρέπει να καθαριστεί μιά φορά κάθε μισός μήνας. Σκουπίστε το εσωτερικό σύστημα με ένα υγρό κουρέλι πρώτα, και το καθαρίστε έπειτα περιεκτικά με ένα ξηρό κουρέλι.
7. Κατά αντικατάσταση του φίλτρου HEPA, τέσσερα την πλαίσια και οι περιβάλλουσες περιοχές του φίλτρου εγκαταστάσεων πρέπει να σκουπιστούν καθαρός με το υγρό καθαρό ύφασμα, και να επαναληφθούν τρεις φορές, και το φίλτρο HEPA πρέπει να εγκατασταθεί αμέσως μετά από να σκουπίσει. Το φίλτρο HEPA πρέπει να ανοιχτεί στην περιοχή και να εγκατασταθεί αμέσως μετά από την επιθεώρηση για να αποτρέψει τη σκόνη από να περιέλθει στο φίλτρο HEPA.
8. Ανιχνεύει ότι ο αριθμός ανασταλμένων μορίων στο καθαρό δωμάτιο υπερβαίνει σημαντικά τα πρότυπα, και ο τελικός όγκος αέρα του φίλτρου HEPA μειώνεται λιγότερο από σε 70% του αρχικού όγκου αέρα.
9. Μετά από την αντικατάσταση φίλτρων HEPA, ο μετρητής μορίων σκόνης ανιχνεύει τη διαρροή μεταξύ του φίλτρου HEPA και της σύνδεσης εγκαταστάσεων. Συγχρόνως της επιθεώρησης ανίχνευσης, σφίγξτε το μπουλόνι ή συνδέστε τη διαρροή με το πήκτωμα πυριτίου εποξικής ρητίνης.
10. Η ανίχνευση και η αντικατάσταση των φίλτρων HEPA πρέπει να καταγραφούν εγκαίρως.
11. Η δοκιμή διαρροών και η επαλήθευση θα πραγματοποιηθούν μετά από την αντικατάσταση του φίλτρου HEPA.

 

Πειράζει χρειαμένος την προσοχή για τα φίλτρα αέρα:

1. Μετά από να καθαρίσει το ύφασμα φίλτρων, εάν η αρχική αξία αντίστασης του φίλτρου είναι χαμηλότερη από την αρχική αξία αντίστασης του φίλτρου εγκατεστημένου για πρώτη φορά, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί και να αντικατασταθεί εγκαίρως Το φίλτρο πρέπει να αντικατασταθεί ακόμα κι αν η διαφορά πίεσης είναι μεγαλύτερες από την αρχική αξία μετά από δύο φορές του καθαρισμού.

2. Κατά λήψη του φίλτρου HEPA, την περίπτωση πρέπει να είναι φερμένη άνω πλευρά - κάτω για να κάνει το έδαφος φίλτρων HEPA ομαλά.

3. Μετά από να καθαρίσει το φίλτρο, ο έλεγχος εάν είναι χαλασμένο ή όχι, και το αντικαθιστά εγκαίρως. Μην τρίψτε, πλύσιμο μηχανών ή τινάξτε ξηρό.

4. Στη διαδικασία καθαρισμού, το αρχικό και μέσο φίλτρο επίδρασης δεν πρέπει να συγχθεί, και πρέπει να αριθμηθεί προκειμένου να διακρίνει.

5. Κάθε το σύστημα καθαρισμού αέρα πρέπει να έχει ένα σύνολο εφεδρικών φίλτρων εγκαίρως κατά καθαρισμό.

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με από Whatsapp το /Wechat: +86 18780164146

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: το trkqjh@163.com/το trkqjh@gmail.com

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Βαθύ φίλτρο πτυχών HEPA Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.