Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τύπος υπολογισμού ταχύτητας φίλτρων φίλτρων αέρα και ταχύτητας ανέμου επιφάνειας
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με

Τύπος υπολογισμού ταχύτητας φίλτρων φίλτρων αέρα και ταχύτητας ανέμου επιφάνειας

2023-05-22

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τύπος υπολογισμού ταχύτητας φίλτρων φίλτρων αέρα και ταχύτητας ανέμου επιφάνειας

Τα φίλτρα αέρα μέτρου μέσω της δυνατότητας του όγκου αέρα μπορούν να αντιπροσωπευθούν με τη ταχύτητα ανέμου επιφάνειας ή η ταχύτητα φίλτρων, να επιταχύνουν το υλικό φίλτρων απάντησης μέσω της ικανότητας, να απεικονίσει ειδικά την απόδοση φιλτραρίσματος του φίλτρου, η ταχύτητα φίλτρων είναι χαμηλότερη, γενικά θα κάνει το φίλτρο αέρα για να λάβει την υψηλότερη αποδοτικότητα (αυτό είναι επειδή το χαμηλό ποσοστό πίεσης υπό τον όρο του μορίου είναι ευκολότερο να κολλήσει και να επιτύχει το φιλτράρισμα) Όσο χαμηλότερη η ταχύτητα φίλτρων που επιτρέπεται από το φίλτρο αέρα, τόσο μεγαλύτερη η αντίσταση του υλικού φίλτρων φίλτρων αέρα.

 

Ταχύτητα φίλτρων και ταχύτητα ανέμου επιφάνειας του φίλτρου αέρα

Τα εξής είναι οι σχετικοί τύποι και οι έννοιες της ταχύτητας και της αποδοτικότητας φίλτρων αέρα:

Q - Όγκος αέρα (μ ³ /h)

Φ -- Η διατομική περιοχή του φίλτρου αέρα είναι η αντίθετη στον άνεμο περιοχή

F - η περιοχή του υλικού φίλτρων, δηλ., η περιοχή που καταλαμβάνεται καθαρή από την αφαίρεση της σύνδεσης

 

Αντίσταση: Οι ίνες αναγκάζουν τον αέρα για να πάνε γύρω, δημιουργώντας λίγη αντίσταση. Το ποσό της αντίστασης των αμέτρητων ινών είναι η αντίσταση του φίλτρου αέρα. Η αντίσταση του φίλτρου αέρα αυξάνεται με την αύξηση του ποσοστού ροής αέρα. Με την αύξηση της περιοχής του υλικού φίλτρων αέρα, η σχετική ταχύτητα ανέμου μέσω του υλικού φίλτρων μπορεί να μειωθεί για να μειώσει την αντίσταση του φίλτρου αέρα.

 

Μετά από το φίλτρο αέρα εγκαθίσταται

Ταχύτητα ανέμου επιφάνειας (u): η ταχύτητα της ροής αέρα μέσω του τμήματος φίλτρων αέρα (m/s)

U = Q (Φ (3600)

Σημείωση: Στην περίπτωση ενός ορισμένου όγκου αέρα, όσο μεγαλύτερος ο τομέας διήθησης, τόσο μικρότερο το U ταχύτητας ανέμου επιφάνειας

Ταχύτητα φίλτρων (β): η ταχύτητα μέσω της ροής αέρος πέρα από την υλική περιοχή φίλτρων (m/s)

V/f = 0,028 Χ Q

Σημείωση: στην περίπτωση ενός ορισμένου όγκου αέρα, όσο μεγαλύτερη η καθαρή περιοχή του υλικού φίλτρων, τόσο χαμηλότερη η ταχύτητα φίλτρων, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη αποδοτικότητα διήθησης.

 

Υπό τους συγκεκριμένους όρους δομών φίλτρων αέρα, η ενοποιημένη αντανάκλαση της ταχύτητας επιφάνειας και της ταχύτητας φίλτρων είναι εκτιμημένος όγκος αέρα. Κάτω από την ίδια διατομική περιοχή, αναμένεται ότι όσο μεγαλύτερος ο εκτιμημένος όγκος αέρα επέτρεψε, ο καλύτερος. Κατά λειτουργία στο πλαίσιο του εκτιμημένου όγκου αέρα, την ταχύτητα φίλτρων του φίλτρου αέρα θα μειωθεί, η αποδοτικότητα διήθησης θα βελτιωθεί, και η αντίσταση θα μειωθεί.

 

Ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες για να ερευνήσει: 028-61295169

Whatsapp: +8618780164146

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το trkqjh@163.com

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Βαθύ φίλτρο πτυχών HEPA Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.