Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βασική αρχή του φίλτρου αέρα
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με

Βασική αρχή του φίλτρου αέρα

2023-10-27

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βασική αρχή του φίλτρου αέρα

Με την επιτάχυνση της βιομηχανοποίησης, το πρόβλημα της περιβαλλοντικής ρύπανσης γίνεται όλο και πιο σοβαρό και η ποιότητα του αέρα μειώνεται σταδιακά.Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα και να εξασφαλιστεί η υγεία των ανθρώπωνΤο άρθρο αυτό θα παρουσιάσει την αρχή φιλτραρίσματος του φίλτρου αέρα για να βοηθήσει τον καθένα να κατανοήσει καλύτερα αυτόν τον εξοπλισμό.

 

Η κύρια λειτουργία του φίλτρου αέρα είναι να φιλτράρει το υγρό νερό, τις σταγόνες υγρού πετρελαίου και τα στερεά σωματίδια στον συμπιεσμένο αέρα, ώστε να εξασφαλίζεται η καθαρότητα του συμπιεσμένου αέρα.Η αρχή διήθησης του περιλαμβάνει κυρίως την αρχή αδράνειας, φυγοκεντρική δύναμη και διήθηση του φίλτρου.

 

Η αρχή της αδράνειας είναι ότι τα μεγάλα σωματίδια κινούνται στο ρεύμα αέρα.Η εφαρμογή αυτής της αρχής στο φίλτρο αέρα εκδηλώνεται στο: όταν ο συμπιεσμένος αέρας περνάει από την πλάκα καθοδήγησης του φίλτρου, τα μεγάλα σωματίδια κινούνται προς την αγγειοειδή κατεύθυνση λόγω της δράσης της αδράνειας, χωριστά από την ροή του αέρα,και τελικά πετάγονται στον εσωτερικό τοίχο του ποτηριού νερού.

 

Η φυγοκεντρική δύναμη αναφέρεται στην υψηλής ταχύτητας περιστρεφόμενη ροή αέρα, το υγρό νερό και το λάδι και οι μεγάλες ακαθαρσίες εκτοξεύονται κάτω από την ισχυρή φυγοκεντρική δύναμη.Αυτή η αρχή επιτυγχάνεται μέσω των κωνικών δοντιών του εκτροπέαΟ συμπιεσμένος αέρας παράγει μια ισχυρή περιστροφή υπό την δράση των ελικοειδών δοντιών, έτσι ώστε το υγρό λάδι νερού και οι μεγαλύτερες ακαθαρσίες να ρίχνονται στο εσωτερικό τοίχωμα του ποτηριού νερού,ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός του διαχωρισμού.

 

Η διήθηση του συστατικού φίλτρου αναφέρεται στη διήθηση μικρών σωματιδίων στον αέρα μέσω της μικροπορωτικής δομής του συστατικού φίλτρου.Το στοιχείο φίλτρου είναι συνήθως κατασκευασμένο από πορώδες υλικό και έχει μεγάλη επιφάνεια για την αποτελεσματική συλλογή των ρύπων σωματιδίων στον αέραΌταν ο συμπιεσμένος αέρας περνά μέσα από το φίλτρο, τα μικροτρύπες του φίλτρου θα συλλάβουν λεπτά σωματίδια, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός του καθαρισμού του αέρα.

 

Συνοψίζοντας, η αρχή διήθησης του φίλτρου αέρα είναι κυρίως μέσω της αρχής της αδράνειας, της φυγόκεντρης δύναμης και του φίλτρου, διαχωρίζοντας το υγρό νερό,σταγονίδια υγρού πετρελαίου και στερεά σωματίδια στον συμπιεσμένο αέρα για να εξασφαλιστεί η καθαρότητα του συμπιεσμένου αέραΣε πρακτικές εφαρμογές, τα φίλτρα αέρα χρησιμοποιούνται ευρέως στον κλιματισμό, τον εξαερισμό, τον καθαρισμό του αέρα και σε άλλους τομείς για να παρέχουν στους ανθρώπους ένα υγιές και άνετο περιβάλλον αναπνοής.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Βαθύ φίλτρο πτυχών HEPA Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.