Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να βελτιώσει την επίδραση σφράγισης του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με

Πώς να βελτιώσει την επίδραση σφράγισης του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου

2023-05-22

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να βελτιώσει την επίδραση σφράγισης του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη σφράγιση του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε ένα καλό κομμάτι της σφράγισης της λουρίδας και της στεγανωτικής ουσίας. Ποια μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την επίδραση σφράγισης του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου; Στην πραγματικότητα, η φτωχή επίδραση σφράγισης του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου προκαλείται από πολλές πτυχές, όχι μόνο το ποιοτικό πρόβλημα του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου το ίδιο. Θα επιθυμούσαμε να μιλήσουμε σε σας για το πώς να βελτιώσουμε την επίδραση σφράγισης του υψηλής θερμοκρασίας φίλτρου, ώστε να βελτιωθεί αποτελεσματικά η επίδραση σφράγισης του φίλτρου.

 

1. Μέσω της χρήσης της μεθόδου σφράγισης διαρροής αρνητικής πίεσης, ο μολυσμένος αέρας στο διάστημα θετικής πίεσης διαβιβάζεται στο διάστημα αρνητικής πίεσης έξω από την περιοχή εργασίας με τη βοήθεια της ανθρώπινης επέμβασης για να εξασφαλίσει ότι η περιοχή εργασίας δεν είναι μολυσμένη.

 

2. η μέθοδος σφράγισης συσκευασίας επαφών, αυτή η μέθοδος είναι ένα σφραγίζοντας υλικό πληρώσεως με το στερεό στόλισμα, όπως: λαστιχένιο, obturator πιάτο λάστιχου σφουγγαριών νεοπρενίου, και υγρή στεγανωτική ουσία, όπως: λάστιχο σιλικόνης, λαστιχένιο, φυσικό λάστιχο νεοπρενίου, κ.λπ. Τα στερεά στολίσματα σφραγίζονται συνήθως από τη μηχανική συμπίεση των μπουλονιών. Η συμπίεση του λαστιχένιου πιάτου είναι γενικά στεγανωτική ουσία 30-50.Liquid σφραγίζεται με τις μεθόδους πλήρωσης και προσκόλλησης. Αυτή η μέθοδος σφράγισης επίσης συνήθως χρησιμοποιείται στα καθαρά δωμάτια.

 

3.liquid αυλακώστε τη μέθοδο σφράγισης, αυτή η μέθοδος είναι στο πλαίσιο αυλακιού, εγχέει ένα ορισμένο ύψος του σφραγίζοντας υγρού μη-Newton, το υψηλής θερμοκρασίας στόμα φίλτρων παρεμβάλλεται στο σφραγίζοντας υγρό, έτσι ώστε η μετάβαση αέρα και στις δύο πλευρές εμποδίζεται, για να επιτύχει το σκοπό. Αυτή η μέθοδος σφράγισης έχει την ισχυρή αξιοπιστία και την εύκολη αποσύνθεση του φίλτρου. Χρησιμοποιείται συνήθως για την κατηγορία 100, την κατηγορία 10 και τις υψηλότερες καθαρές σφραγίδες δωματίων.

#Hightemperaturefilter είναι συνήθως από τον κολπίσκο στο συμπιεσμένο αέρα και στο διάφραγμα. Το διάφραγμα έχει διανείμει ομοιόμορφα τις σπειροειδείς λεπίδες, όπως εκείνοι ενός ανεμιστήρα, οι οποίοι αναγκάζουν τη μεγάλη ροή του συμπιεσμένου αέρα για να περιστραφούν έντονα κατεύθυνση εφαπτομένης των δοντιών. Το υγρό νερό, το έλαιο και οι μεγαλύτερες ακαθαρσίες που αναμιγνύονται στον αέρα χωρίζονται από την ισχυρές φυγοκεντρική δύναμη και τη ροή στο κατώτατο σημείο του φλυτζανιού.

Αφαιρέστε το μεγάλο υγρό νερό ακαθαρσιών, το έλαιο και το συμπιεσμένο αέρα, και το περαιτέρω φίλτρο μέσω του στοιχείου φίλτρων για να αφαιρέσετε τα μικρά στερεά μόρια, και έπειτα τον καθαρό συμπιεσμένο αέρα απαλλαγής από την έξοδο. Το ομπρέλα-διαμορφωμένο διάφραγμα διαιρεί το φλυτζάνι σε ανώτερα και χαμηλότερα μέρη, και το χαμηλότερο μέρος διατηρεί μια ζώνη στατικής πίεσης για να αποτρέψει το μεγάλο περιστρεφόμενο αέρα από την εισπνοή του νερού και του ελαίου σημείο του φλυτζανιού. Το νερό που συλλέγεται από το κατώτατο σημείο του φλυτζανιού απαλλάσσεται μέσω της βαλβίδας αγωγών. Εγκαταστήστε ένα φίλτρο αέρα κάτω από το κάθετο φλυτζάνι. Η διάμετρος της ανώτερης τρύπας είναι πάρα πολύ μεγάλη, και ο όγκος του επιπλέοντος σώματος που απαιτείται είναι επίσης μεγάλος, το οποίο θα αυξήσει το δομικό μέγεθος του φλυτζανιού. Εάν η διάμετρος είναι πάρα πολύ μικρή, είναι δύσκολο να κατασκευάσει κατά τη διάρκεια της σχηματοποίησης εγχύσεων. Γενικά, η διάμετρος της ανώτερης τρύπας είναι 0,8 έως 1,5 χιλ.

 

Ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες για να ερευνήσει: 028-61295169

QQ: 1055062717,

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το trkqjh@163.com

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Βαθύ φίλτρο πτυχών HEPA Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.