Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοι είναι οι τύποι των στοιχείων φίλτρου των φίλτρων αέρα υψηλής απόδοσης
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με

Ποιοι είναι οι τύποι των στοιχείων φίλτρου των φίλτρων αέρα υψηλής απόδοσης

2023-10-27

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοι είναι οι τύποι των στοιχείων φίλτρου των φίλτρων αέρα υψηλής απόδοσης

1Χωρίς φίλτρο διαχωρισμού.

Ένα φίλτρο χωρίς θόρυβο είναι ένα φίλτρο που χρησιμοποιεί ένα χωριστήρα από πλαστικό ή μέταλλο για να χωρίσει το χαρτί φίλτρου σε πολλαπλές μονάδες φίλτρου.που μπορούν να φιλτράρουν αποτελεσματικά μικρά σωματίδια και σκόνηΣύμφωνα με το διαφορετικό υλικό του συστατικού φίλτρου, το φίλτρο μπορεί να διαιρεθεί σε φίλτρο από γυάλινες ίνες χωρίς διαχωρισμό,Φίλτρο χαρτιού χωρίς διαχωριστικό και φίλτρο μεταλλικού πλέγματος χωρίς διαχωριστικό.

 

2. Φίλτρο διαχωρισμού

Ένα φίλτρο διαχωρισμού είναι ένα φίλτρο που χρησιμοποιεί ένα μεταλλικό διαχωριστικό για να διαχωρίσει το χαρτί φίλτρου σε μια πληθώρα μονάδων φίλτρου.αλλά μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τα μικρά σωματίδια και τη σκόνη. Φίλτρο αποκλεισμού Σύμφωνα με το διαφορετικό υλικό του στοιχείου φίλτρου, μπορεί να χωριστεί σε γυάλινη ίνα με φίλτρο αποκλεισμού, χαρτί με φίλτρο αποκλεισμού και μεταλλικό δίχτυ με φίλτρο αποκλεισμού.

 

3. Υπερ-υψηλής απόδοσης φίλτρο αέρα

Ένα φίλτρο αέρα χαμηλής απόδοσης είναι ένα φίλτρο μεταξύ ενός φίλτρου αέρα υψηλής απόδοσης και ενός φίλτρου αέρα χαμηλής απόδοσης.Αυτό το φίλτρο χρησιμοποιεί χαρτί φίλτρου μη γυάλινων ινών ή χαρτί φίλτρου μετάλλου ως υλικό φίλτρου, το οποίο μπορεί να φιλτράρει σωματίδια με διάμετρο 0,1 μm έως 0,3 μm.Τα φίλτρα αέρα χαμηλής απόδοσης χρησιμοποιούνται ευρέως στα τμήματα προ-φιλτραρίσματος και φιλτραρίσματος μεσαίας απόδοσης των συστημάτων καθαρισμού αέρα.

 

4. Υψηλής απόδοσης φίλτρο αέρα

Το φίλτρο αέρα υψηλής απόδοσης είναι ένα φίλτρο που χρησιμοποιεί γυάλινη ίνα ή μεταλλικό χαρτί φίλτρου ως βασικό υλικό φίλτρου, το οποίο μπορεί να φιλτράρει σωματίδια με διάμετρο 0,1 μικρών ή λιγότερο.Η απόδοση των υψηλής απόδοσης φίλτρων αέρα μπορεί συνήθως να φτάσει πάνω από 990,99%, και είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα φίλτρα στα συστήματα καθαρισμού αέρα.

 

5Φίλτρο ενεργού άνθρακα

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι ένα φίλτρο που χρησιμοποιεί σωματίδια ενεργού άνθρακα ως υλικό φίλτρου, το οποίο μπορεί να απορροφά μυρωδιές και επιβλαβείς ουσίες στον αέρα.Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα χρησιμοποιούνται ευρέως στα συστήματα καθαρισμού αέρα στον τομέα των χημικών, φαρμακευτική, τροφική και άλλες βιομηχανίες.

 

6. Νανό ασήμι φίλτρο

Το φίλτρο νανοασημιού είναι ένα φίλτρο που χρησιμοποιεί σωματίδια νανοασημιού ως υλικό φίλτρου, το οποίο μπορεί να σκοτώσει αποτελεσματικά βακτήρια και ιούς στον αέρα.Τα φίλτρα νανοασημιού χρησιμοποιούνται ευρέως σε συστήματα καθαρισμού αέρα στον ιατρικό τομέα., τροφίμων, καλλυντικών και άλλων βιομηχανιών.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Βαθύ φίλτρο πτυχών HEPA Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.